Van Oud naar Nieuw

Zo tegen het einde van het jaar kijken we meestal terug naar wat was. Ook wij hebben dat gedaan als Avvenire. Na 10 jaar de naam Avvenire gevoerd te hebben, was voor ons ook het moment aangebroken voor een nieuw begin. Nooit was het volledig de naam die bij ons beide paste en wat wil je het liefst als je samen een bedrijf runt, dat het ook voor beide goed voelt.

Daarom hebben we gekozen voor een nieuwe naam Zicht. Ons boek wat in 2018 is verschenen draagt al deze naam maar nu is het de tijd om samen ook door te gaan onder de naam Zicht.

Vanaf 1 december 2019 voeren we dan ook de naam Zicht Coaching Mediation. Qua dienstverlening gaat u daar niets van merken, we hopen net als de voorgaande jaren u te mogen begeleiden bij datgene u nodig heeft.
Wij zijn enorm blij met deze wijziging en gaan er dan ook de volle 100% voor.
Nu nog druk doende om alles wat daarin nodig is aan te passen. Dit hopen we voor het einde van het jaar helemaal gerealiseerd te hebben.

Zicht staat voor ons o.a. voor inzicht, uitzicht en zichtbaar hetgeen we met onze diensten ook trachten te ontwikkelen bij u.

We hopen dat 2020 een jaar wordt waarin Zicht prachtig zichtbaar wordt.

Fijne dagen…

Margot Nollet en Marcel Hondeveld

Zicht Coaching Mediation

Deel dit bericht of volg ons op:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *