Onze visie

Tijdens onze begeleiding plaatsen we jouw vraagstuk in een breder perspectief. Wie ben je als mens, als werknemer, leider of als organisatie? Wat zijn jouw dromen en ambities, jouw drijfveren, dingen waaraan jij waarde hecht en wat voor jou belangrijk is? Al deze dingen zijn in onze visie onlosmakelijk verbonden met elkaar.

Onze visie op coaching

Terug naar de kern en in contact zijn met jezelf is voor ons een belangrijke sleutel voor persoonlijke groei. Wij nodigen jou uit om creatief te denken en jezelf uit te dagen met als doel daar te komen waar je graag wilt zijn. Door te ervaren en je bewust te laten worden van je eigen kwaliteiten, normen en waarden, patronen en gewoontes ben je beter in staat keuzes te maken om deze te veranderen. Dit zal leiden tot meer effectiviteit en innerlijke rust. Kortom; het brengt je tot jezelf.

We begeleiden je met onze kennis en ervaring naar verdere ontwikkeling. We komen samen met jou tot inzichten waardoor je vooral je eigen pad bewandelt en eigen keuzes maakt.

Onze visie op mediation

Avvenire Coaching en Mediation in Westervoort zet zich in om mensen te stimuleren verantwoordelijkheid te nemen voor de eigen situatie en onder begeleiding van ons de communicatiestoringen te overbruggen. Mediation helpt hierbij als hulpmiddel om mensen op basis van hun eigen inbreng maximaal te kunnen laten bijdragen aan een situatie waarbij er voor de partijen een win/win resultaat ontstaat.

Graag begeleiden wij u in dit proces wat altijd weer zeer verhelderend werkt. Niets is mooier dan dat wat eerst een enorme kloof leek, op te lossen door goede gesprekken en dat door inzicht in elkaars belangen de brug wordt geslagen.