Arbeidsmediation

Werken met mensen of andere ondernemingen is niet altijd even eenvoudig. Het lukt dan ook lang niet altijd om iedereen tevreden te houden. Zeker als het uitmondt in een conflict dan is het niet gemakkelijk om uit die impasse te komen. Vooral niet als partijen kiezen voor een verdedigende positie in plaats van te werken aan een opbouwende, toekomstgerichte oplossing.

Het kan hierbij gaan om een arbeidsconflict maar ook om een zakelijk conflict met een externe partij. In alle gevallen slokt een dergelijk conflict tijd op, het genereert negatieve energie en brengt onnodige kosten met zich mee. Het inschakelen van een mediator kan daar een positieve verandering in brengen.

Het oplossen van het conflict, maar nog liever het voorkomen ervan middels arbeidsmediation is veelal een goede, snelle en effectieve manier en voorkomt de stap naar de rechter. Avvenire Mediation heeft de visie dat voor vrijwel ieder zakelijk en/of arbeidsconflict er een voor partijen aanvaard- bare oplossing is en probeert samen met u deze oplossing te bereiken.