Coaching

Patronen die we al vroeg in ons leven hebben ontwikkeld kunnen zich op een gegeven moment tegen ons keren. In plaats van ons te dienen, werken ze beperkend. Ze kosten energie in plaats van dat ze ons vooruitgang opleveren. Er komt een moment waarop het niet meer goed voelt, een moment waarop je wilt kiezen voor het loslaten van het oude patroon.

Dit zou gepaard kunnen gaan met weerstand want iets dat bestaat wil niet zomaar verdwijnen. Deze weerstand is nodig, het is een automatische en noodzakelijke reactie op verandering. Daarom zullen er soms gevoelens van angst, schuld en onmacht ontstaan. Maar als je weet dat dit, door jezelf opgelegde, gevoelens zijn die jou bij het oude willen houden, dan heb je de keuze om daar geen gehoor meer aan te geven en te kiezen voor het vooralsnog onbekende.
 
Er zijn altijd wel redenen te bedenken waarom het nu niet het juiste moment is om te kiezen voor verandering. Misschien stel je de keuzes ook wel uit omdat je niet weet niet hoe, ook al kan het je veel opleveren. Het blijft moeilijk om oude patronen los te laten en daardoor schuif je een beslissing steeds voor je uit. De worsteling van wel willen, maar denken niet te kunnen uit angst voor het onbekende.
 
Wij nodigen je uit om, ondanks de weerstand die kan ontstaan, oude patronen en belemmerende overtuigingen los te laten en een nieuwe route te kiezen. Het gaat je veel opleveren en sterkt je zelfvertrouwen. Het geeft je kracht, wijsheid en nieuwe inzichten waar je iedere nieuwe dag van zult genieten.